O nama

Dugogodišnje iskustvo u radu kao i primena najsavremenije opreme


Stomatološka ordinacija "Dr Bora" počela je sa radom 1992. godine.
Dugogodišnje iskustvo u radu kao i primena najsavremenije opreme i materijala garancija su da će pacijentima u svakom trenutku biti pružena vrhunska stomatološka usluga.

Imajući u vidu da je za uspeh svake stomatološke intervencije neophodna dobra i prava dijagnostika, ordinacija je opremljena i rendgen kabinetom, sa digitalnim ortopantomografom i minimalnom dozom zračenja.
Uz modernu dijagnostiku, dobićete i dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem, a u skladu sa vašim zahtevima i mogućnostima.

Ljubazno osoblje ordinacije i prijatno uređen prostor učiniće da se pacijenti osećaju ugodno i oslobode straha koji prati posetu stomatologu, što je naročito važno za najmlađe pacijente, kojima se s toga i poklanja posebna pažnja.

U ordinaciji kao stalno zaposleni rade:

Dr Borivoje Ćirić specijalista opšte stomatologije i osnivač ordinacije
Dr Predrag Ćirić, specijalista oralne hirurgije
Dr Sanja Radojičić-Ćirić, specijalista ortopedije vilica
Darko Ćirić, doktor stomatologije

U svakom trenutku će vam pružiti usluge iz oblasti bolesti zuba, endodoncije, protetike, oralne hirurgije a u saradnji sa drugim stručnjacima i usluge ortopedije vilice kao i implantologije.

Pregledi su besplatni!

Galerija slika

                     

Radno vreme

Od 7h do 19h svakog radnog dana i subotom od 7h do 13h. Najbolji način da se uverite u stručnost tima i kvalitet pruženih usluga je da dodjete lično.

  • Cilj nam je da uz vrhunski kvalitet i modernu tehnologiju u prijatnoj atmosferi svaki pacijent dobije maksimalnu uslugu.

  

Kontakt

Specijalistička stomatološka ordinacija "Dr Bora" nalazi se u najužem centru Pirota.

Adresa:Ulica Knjaza Miloša 11-13s
Telefon:+381 10 321760
Mob:063/8130760
Mob: 064/132 4147
E-mail: ordinacijadrbora@yahoo.com